Måndag


Okej om ni ignorerar mitt osminkade face så ser ni iaf att min utväxt nu är borta och ja det blev ganska ljust.
Dock så är topparna inte så där mörka som de ser ut på bilden. Kan även meddela att jag ska återfå min syn imorn, äntligen har linserna kommit! Nu ska jag stänga igen ögonen och få mig några timmars sömn innan jag beger mig mot atorp och vårdcentralen. Godnatt gott folk


Bilder från Eve


Här kommer några bilder från dagen. Vi var Ninjas men jag såg nog mest ut som en partytomte som Issa
så fint döpte mig till eller typ en fluga? Aja kul var det i alla fall!

I´m in repair



Hej igen, tänkte jag kan ju kanske ändå uppdatera er lite om hur de senaste tiden sett ut
+ Jag börjar läka på alla punkter och det är skönt
+ Har hunnit tappat hoppet om en resa utomlands men sedan återfått hoppet igen
+ Frida kom och gjorde mig gladare än gladast, Alanya here we come 12/6! 
- Har hunnit insett snart splittras Te3a och vi inte hunnit umgåtts så mycket som jag velat
+ Men ändring på ovanstående punkt började redan i helgen för vissa och nu de kommande veckor ska vi umgås så mycket så vi kanske tom blir less på varan ( om det ens är möjligt)
+ Haft en av de bästa helgerna på riktigt länge med super umgänge, dans, bästa maggio och alldeles för lite sömn
+ Bästa vännen har äntligen landat i Sverige och hade med sig ett super fint halsband till mig, du är för bra <3
+ Idag har vi lekt ninjas och haft det kung
+ Fått tillbaka fysik np och ja kan väl säga det gick bättre än jag trott
+ Den äckliga utväxten är äntligen borta så känner mig mänsklig igen
+ Hämtar balklänningen ikv
+ Fått försäkringspengar som visade sig betala kommande Turkiet resa
+ Imorn ska jag förvandlas och bli fet(are) och ta hem segern för Biggest Loser
+ Imorn ryker stygnen och jag hoppas, hoppas och ber att jag inom en snar framtid kan sitta i Jeans
+ Övernattning på heeeeemligt destination med klassen imorn
+ Vi har två veckor av massa roliga upptåg/festande/skratt/sömnlöshet/äventyr

Livet leker just nu måste jag medge! Nu ska vi skapa minnen för livet!


-----------------

Tack och bock nu säger jag hejdå bloggen.


Ungefär så här känner jag mig nu när alla far till turkiet och jag måste stanna hemma


Fredag


Struntade att ta smärtstillandet imorse för är less på att konstant må illa så idag har jag legat i sängen och försökt komma på ett sätt att andas utan att magen ska behöva röra sig en mm så att jag kan undvika smärtan. Utan smärtstillande i kroppen så försvann illamåendet men visst fan så ska mitt huvud börja snurra nå förfärligt. Typ abstinens från morfinet? Inge roligt. Hm vad mer ska jag säga? Kan ta och tacka Elina, Issa och Johanna som var så gulliga och besökte mig på lassa! Tack! Nu beger jag mig mot sängen och den gigantiska godispåsen som issa och johanna hade med sig

Ont ondare ondast

Hemma efter två dagar på lassa. Känns som jag är stammis där. Jag börjar ju undra ifall jag har några friska organ i kroppen överhuvudtaget? Smärtan tar kol på mig och all ork i hela kroppen försvinner så nu måste jag bege mig mot sängen igen. Sköt om er!  


Satan i gatan


Har inge bilder för tillfället så lägger in denna, på dagens stjärna.

Har börjat packa lite ikväll. Kunde inte sova igår. Hej jag har resfeber en vecka innan vi far. Verkar bli en vecka med lite sömn helt enkelt. Hehe. Idag hade jag egentligen inga lektioner men vi gjorde lite pa ändå, snart närmar det sig slutet! Var även grymt god mat på skolan? Det händer inte varje dag. Nu ska jag återgå till att se Pirates på trean, måste säga att jag längtar lite smått till fjärde filmen har premiär. Såg även att baksmällan 2 har premiär nästa vecka. Blir att besöka bion flera gånger då jag kommer hem från turkiet känner jag!


SM i Ung företagsamhet #2


Andra dagen i Sthlm började med en tidig uppstigning och monter bygge.

Som tur var hann jag och Johanna klart långt i förväg och kunde gå ut i den kokande hettan som rådde i huvudstaden.

Det var blommor överallt och riktigt sommarkänsla.

Vi "solade" ett tag i våra vinterkläder och bestämde oss sedan för att röra oss mot hotellet för att byta om till lite mer passande kläder.

På vägen köpte vi med oss lite för mycket jordgubbar kan tyckas, 3liter. Billigt var det och jordgubbar tackar man aldrig nej till.

Senare på kvällen så invigdes mässan av ingen mindre än...

...Prins Daniel, himself! Respekt på hög nivå må jag säga.

Efter invigningen så bjöds det på Tacobuffé. Blev även denna dag sen middag vid halv tio tiden.
Johanna vann en söt liten mössa och blev gladare än gladast. Det fick avrunda ännu en bra dag i Stockholm.

My pride will keep me company


Påtal om katter så har typ Tigge brutit svansen? Inge kul. Den hänger bara och dinglar, men vidare ont verkar han inte ha. Okej, lite små kul ser det faktiskt ut. hehe. Ikväll ska jag fortsätta och plugga. Vad har riktigt hänt med mitt sk liv nu på senaste tiden? Bara en massa jävla plugg. Aja snart är det slut på eländet.

Hållbar arkitektur suck


Sitter hos mormor och halsar vatten, gud vad jag saknar att dricka vatten ur kranen! Hoppas parasiten och min förkylning försvinner fortast möjligt. Vad händer mer idag då? Jag ska nog umgås lite med mormora och morfar och även klappa på kissen som ska få kattungar. Så när jag kommer hem från Turkiet så finns det nog ett antal små lurvbollar här i Burvik. Hojta till ifall någon vill ha en. Nä nu ska jag återgå till pluggandet och vattendrickandet.

Kvar i nått jag lämnat


Hatar att vara sjuk. Hatar allt plugg som äter upp mig. Hatar att jag är lat. Hatar att tiden inte räcker till. Hatar ensamhet. Hatar att alla ska till mollys och ha roligt men inte jag. Idag är ingen bra dag helt enkelt. Glad tjej.


Bokat


Alanya med bästa vännen! Kunde inte längta mer än jag gör just nu!

Fredag den 13:e


Vaknade 5 imorse av att jag varken kunde andas eller svälja och ungefär då hälsade jag förkylningen från helvettet välkommen. Efter ett besök hos optikern kan ni i framtiden kalla mig Matilda glasögonormen Nilsson. Såg ut som Gertrud 67 då jag provade några glasögon och ja jag kan väl säga att det lutar åt linser... Det positiva med denna dag är att planeringen inför studentveckan börjar ta form och att det förhoppningsvis blir att boka en resa till varmare breddgrader ikväll!

SM i Ung företagsamhet #1


I söndags satte sig vi oss ett gäng på flyget ner mot huvudstaden för att vara med i SM i ung företagsamhet.


Söndagen spenderades på bästa möjliga sätt. Fika, bra väder, grönan och fint sällskap.

På grönan köpte jag och Johanna åkband och vi åkte som aldrig förr. Karusell rädslan var som bortblåst och jag kände mig som 7 år igen.  

I slänggungorna försvann alla bekymmer och man kände sig så där konstigt lycklig för ingenting, så därför åkte jag och mikkan runt, runt, runt tills huvudet snurrade.

Elin var fin

Emma också

Åkte min första bergochdalbana på sju år med skräckförtjusning. Johanna skrattade som aldrig förr. Jag grät.

Vädret var precis så där som man vill att det ska vara en kväll på gröna lund med fina vänner.

Johanna köpte den dyraste slushen hon någonsin kommer köpa.

Sedan lät vi förkylningen gå runt ett varv. Jag drack såklart sist. Bara hålla tummarna att jag mot alla odds slipper förkylningen som de förste personerna i ledet så fint glömde nämna att de drabbats av innan de skickade vidare slushen. Men jag gillar er ändå hehe
 
Vi överlevde sista åket och tackade där efter grönan för en fantastisk kväll.

Efter att vandrat runt i en timme på östermalm letandes efter Texas Longhorn så kommer vi till sist fram, tröttare än någonsin, och visst fan stänger det om tjugo min. Med sura miner och kurrande magar fortsäter vandringen.

Kl 21. 30 hittade vi tillslut ett öppet O´learys. Vid den tiden var vi så trötta att allt blev kul. "Matilda, nu kommer alla tycka du är tokig som her senap i colan".

Efter att endast ätit muffinsen ovan under dagen kan jag meddela att det här var det godaste jag ätit på länge. Runt elva dog vi bokstavligen talat i sängen på hotellet med värkande och dunkande fötter.

Melodifestival freaks


Sitter här med fina Elina nu, vi har just kommit in från en promenad i kvällssolen. Snart blir det att klappa händerna och heja på Eric Saaaade, coola som vi är.

Hem ljuva hem

Tröttare än någonsin har jag nu landat i soffan hemma på torpvägen. Tyvärr får jag inte spendera min kväll här utan fysikboken väntar på mig i köket. Bilder kommer senare...då jag tagit igen all förlorad energi.

13.15 lyfter vi


I eftermiddag beger vi oss mot huvudstaden, ska bli skönt att komma bort ett tag. Måndag och Tisdag väntar mässan men nu idag ska vi mest bara glida runt på stan, grönan, äta gott och umgås. Klingar inte helt fel i mina öron! Ses igen på onsdag. / M

Låt det va som i en film


Borde sova för längesen men går inte. Lyssnar på Veronica Maggios nya skiva och ja vad ska man säga? kvinnan förstår mig. Kvällen har bestått av jobb och har hunnit agerat fyllechaffis åt Lisse. Nä nu ska jag fortsätta försöka sova, går bra än så länge. Godnatt

(Ove)rkligt


Dagen har bestått av Fysik på förmiddan, Fysik på eftermiddan och Fysik nu ikväll. Helt sjukt vad jag längtar till det är över. På fysiken på eftermiddagen så ägde jag och Vikkan. Nästan Overkligt Kul. Nu>Sängen


Fy fan sån tur jag har som har er




"Pain throws your heart to the ground
Love turns the whole thing around
No, it won't all go the way it should
But I know the heart of life is good"


Pink



Gör en Charlotte och visar min nya bikini. Dock har jag bara köpt en så är inte i närheten av challan än. haha. Dessutom så behöver ingen påpeka mitt söta burriga hår för det blir så nu när der regnar...bara gilla läget helt enkelt.

Kom till skolan imorse, fick veta att det var kondition på gympan. Började med 3 km intervaller och då tar man ju i för att man vill ju ändå att det ska kännas att det är intervaller man sprungit. Vad säger läraren sen? Jo, nu ska ni springa 5 km distans. Tänker direkt: Skämtar kvinnan med mig! När jag väl börjat springa så går det ändå rätt så bra, har nog underskattat min kondition ( läs tjurskallighet). Självklart är jag lite småtrög som alltid och missuppfattar vars vi ska springa så springer fel. Bara att springa tillbaka då jag vänder mig om och ser personen bakom mig springa åt motsatt jävla håll. Nu är jag död. Benhinnorna ska vi inte ens nämna. Oherre kommer inte kunna gå imorn. Aja nu ska jag ta mig nått och äta och återgå till fysikboken. Kan ju säga att jag skulle gärna gjort något annat men då man ska sammanfatta 2 år på 6 dagar är det bäst man sätter igång. Byta någon? / M

Imorn börjar en ny vecka

Rastlösheten tar över och plugga det har jag rent inte pallat göra, det går att skjuta upp. hehe.
För att fördriva tiden och för att undvika att jag inte börjar klättra på väggarna så blir det kanske att ta en promenad, rensa skallen och lyssna på musik. Låter helt okej. Sedan hem och börja packa ihop allt som ska med till sthlm, det börjar närma sig. Inga bilder har jag men det kommer...nångång. / M

I will


Idag mår jag bättre, inte bra men bättre helt klart. Börjar inse att det trots allt inte går tvinga nån till nått och det blir bättre så här, som vänner. Nu ska jag återgå till pluggandet, som förövrigt gått åt hvetet, och se om jag får nått gjort innan middan. / M


RSS 2.0